Recepten

Dille-Mosterdsaus

Dille-Mosterdsaus

Dille-Mosterdsaus combineert twee ingrediënten die vaak bij verschillende recepten met vis geserveerd worden. Dille is natuurlijk het kruid dat vaak bij recepten met vis gebruikt wordt, omdat het net even wat extra smaak aan de vaak vrij vlak smakende vis toevoegt.

Barbecue-Mosterdsaus

Barbecue-Mosterdsaus

Bij barbecue-mosterdsaus denk je natuurlijk meteen aan lekker in de tuin grillen bij mooi zomerweer, en vanzelfsprekend horen daar verschillende sauzen bij die het vlees nog lekkerder maken. Een barbecue is immers niet compleet als twee belangrijke dingen er niet bij zijn. Vlees voor op de barbecue en diverse sauzen.

Sinaasappel-mosterdsaus

Sinaasappel-mosterdsaus

Sinaasappel-mosterdsaus is een misschien wat vreemde saus als je het vergelijkt met andere mosterdsauzen, maar bij sommige gerechten erg lekker. Je moet dan niet alleen denken aan gerechten met voornamelijk witvis, zoals bijvoorbeeld koolvis, maar ook aan gerechten met kip.

Romige mosterdsaus

Romige mosterdsaus

Romige mosterdsaus is meestal wat dikker dan de gewone mosterdsaus. Het heeft wat meer de structuur van mayonaise dat ook in de mosterdsaus verwerkt wordt. Daardoor is de saus ook erg geschikt, en bovendien erg lekker, om bij visrecepten te gebruiken.